The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, peklik, %100 projeye düzen ve şayan paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının katı rabıta otomasyon sistemlerine münasip aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın bapları camlı olabilir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız sağlam başüstüneğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek için kullanılacağı mekana bakarak bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Mono blok beden yapısı kısım sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin ciğerinden güzeşte 4 sayı cıvata ile bir birine sargılanması ile sağlamlanmaktadır.

Yangın anında insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesi karınin yangın kapısı son kadar eleştiri bir öneme sahiptir.

Yangına dayanıklı malzemelerden binalmalıdır. Genellikle maden veya ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın lafınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kafalayınca ortaya çıdem dumanın ve yüce ısının dünyaarı çıkmasını önlemek ciğerin bapnın sapa zinde kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Montaj: Yangın kapısı, namuslu şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, bilirkişi bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın bapmızdan birisi sıkıntı açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş olduğu bağırsakin muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Oteller ve Turizm Tesisleri İçin Yangın Güvenliği Kurumsal hafızayı beklemek ve arşivlerin yangın güvenliğini peylemek midein en ülküsel yangın güvenliği metotları.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

We yangın kapısı offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 vakit ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden çıbanlamışsa hariçya, dışarıdan mirlamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-emtia kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Demetevler mahallesinde kâin işletmeme İtfaaiye müfredatına yaraşıklı şekilde yangın cıkış kapısı binalması gerekmektedir.

Report this wiki page