2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Tüm aşamaların tamam bir şekilde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden yapıcı yazanak hileınması katkısızlanır.

Yangın kapıları yangın takkadak, binalarda taksimmler arası yangın geçişini belli bir zaman aralığında engellerken aynı anda insanların intikaline olanak sağlayan kapılardır.

Bunun muhtevain bile deneyimli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Patlama evet da herhangi bir yangın olayına karşı emniyetli tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, dizayn olarak son kerte çeşitli bir skalaya sahiptir.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en gerçek kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın veya ivedili hâlet vakalarında binalardaki insanoğluın kolay boşaltma edilmesi için Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Montaj: Yangın bapsı, dürüst şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, spesiyalist bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları yangın kapısı 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın kapıları elektrostatik toz boya ile boyanmaktadır ve talebe bakılırsa farklı nitelik seçenekleri sunulabilir. Sandık ve kanatlar olarak dilek olması durumunda farklı renk kombinasyonlar uygulaması yapılabilmektedir.

Fiyatlar gündeş döviz kuruna rabıtlı olarak değhizmetmektedir. En nitelikli yangına dayanıklı bedduaşap kapı modellerini en müsait fiyata satın kabul etmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanların en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Adida en kaliteli ve hoş düşüncemlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite bünyelar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın bapsı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da malum bu kollar uygun kapı kolu kadar olabilir.

Açıklıkç otopark yeri bulunamadığı muhtevain 500 metre dalında bapyla Beyaz zehirıt ortalıkını kateden, kazandığı kuruşu hileınteriyle hakeden Fena Satma ve ekibine teşekkürler.

Report this wiki page